Confidence is

the best hairstyle

Een volle bos glanzend haar, weelderige lange lokken, extra volume;
een boost voor je zelf vertrouwen, dat is de droom van menig vrouw!
Het is mogelijk binnen een uur met Natural Hair.

Revolutionaire Technieken

Natural Hair wordt door middel van de revolutionaire Hairweave-technieken ingezet. De inzetrand van de hairweave is handgeknoopt en daardoor flinterdun dit resulteert in een onzichtbare en natuurlijke look. Het is niet te onderscheiden van het eigen haar. Het kan ingezet worden door middel van de vlecht- microringen- of de invisible-techniek.

Bij deze technieken wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Hierdoor is het dus absoluut veilig en niet schadelijk voor het eigen haar.

Tape-extensions

Wil jij een andere methode voor mooie, volle haren? Dan zijn  tape-extensions  ook een mogelijkheid, zelfs in het allerfijnste haar zie en voel je de tape-extensions niet zitten.

Natural Hair Company

Het haar van Natural Hair Company is onderworpen aan een zeer streng selectieproces, alleen het allerbeste haar komt in aanmerking. Het is 100% humanhair en remy gesorteerd. Het haar is afkomstig uit Rusland en Mongolië. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit dat vrijwel identiek is aan Europees haar. Het haar is sterk van structuur, mooi en vol van aanzet tot punt. Bij de juiste verzorging heb je 9 maanden tot een jaar plezier van je haar.

Omdat het haar niet meer gevoed wordt van binnen uit heeft het wel extra verzorging nodig; vraag je stylist om de verzorgingswijzer met je door te nemen en tips voor het onderhouden en stylen van je haar.

 Wij passen de kleur van je hairweave altijd aan op je eigen haarkleur. Door middel van diverse kleuren te gebruiken zal het perfect blenden met je eigen haar.

Ook hebben wij  hairweaves in balayage en rootshadow kleuren.

Dus voor iedereen de perfecte match.

Color Lounge